OpvangOp 1 november 2021 heeft de nieuwe Kinderstad locatie Tieretijn haar deuren aan de Pastoriestraat in de Tilburgse wijk Goirke/Oud Noord geopend. Je kunt bij ons terecht voor buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. 

Elk kind is uniek, net als volwassenen. De een wil even relaxen na schooltijd, de ander heeft enorme beweginsdrang en een volgende wil gaan ontdekken. Dat begrijpen wij en daarom kunnen kinderen bij ons kiezen wat ze tijdens hun bso tijd willen gaan doen. Hiervoor hebben we mooie en inspirerende ruimtes. 

Voorschoolse opvang start om 7:30 en we zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas zit. De voorschoolse opvang wordt door dezelfde medewerkers als bij de bso gedraaid. In de ochtend gaat het vooral om nog even lekker rustig bezig te zijn met wat je wilt voordat school begint. 

Buitenschoolse opvang (bso) is zowel tijdens schoolweken als in de vakanties open tot 19.00. Bij de bso kan je kind na schooltijd gezellig met anderen kinderen spelen. Er zijn altijd kinderen aanwezig waar je kind mee aan de slag kan gaan. De medewerkers bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten. De kinderen mogen met activiteiten mee doen, maar kunnen zeker ook lekker hun eigen gang gaan. Buiten spelen, bewegingsactiviteiten, los gaan in ons atelier, knutselen, koken, spellen spelen en nog veel meer. Bijna niets is onmogelijk en we staan altijd open voor nieuwe ideeën van de kinderen. Het is tenslotte hun tijd. 

Jacqueline Ogier
Pastoriestraat 1
5046 DN Tilburg
013-2077720
klik hier voor meer informatie.Zin in een leven lang spelen en leren! 

Bij Norlandia kinderopvang bieden wij professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar van Noorse kwaliteit. Wij geven uw kinderen een tweede huis. Een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, zodat kinderen al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar. 

BSO MFA Het Spoor Norlandia

Wij zijn gevestigd in multifunctionele accommodatie “MFA het Spoor”. Hierin zitten verschillende partijen samen gevestigd, waaronder basisschool de Stappen en Contour de Twern. Het voordeel van onze locatie is dat zowel school als kinderopvang in één gebouw zitten. Dit maakt de overgang voor de kinderen kleiner. Wij vinden het belangrijk om een doorgaande lijn te hebben voor het kind. Om dit te waarborgen is er een nauwe samenwerking met de partners.

Binnen onze locatie beschikken wij over 5 BSO groepen (4 t/m 12 jaar) en 3 dagopvang groepen (0 t/m 4 jaar). Wij werken met horizontale groepen, dat wil zeggen dat de kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar zitten. Zo kunnen we specifiek op de leeftijd gerichte activiteiten aanbieden. Wij vinden het belangrijk om de kinderen een basis te geven met gezonde voeding en goed te bewegen. Zo beschikken wij over de speelplaats van school na schooltijd en bieden we dagelijks sportactiviteiten aan in de gymzaal.  

BSO tijden
Schooldagen: 14.30 uur tot 19.00 uur
Studie- en vakantiedagen: 07.30 uur tot 19.00 uur
Voorschoolse opvang (VSO): 07.30 uur tot 08.30 uur
Opvang vanaf 07.00 uur is mogelijk!

Wil je meer informatie of gewoon eens een kijkje komen nemen; kom gerust langs!

Kelly Troeijen
Manager Norlandia Kinderopvang Het Spoor
Schaepmanstraat 42
5041 AR Tilburg
013-7440150
spoor@norlandia.nl 

Cookie instellingen